Az R+S -ről

Az R+S egy német tulajdonos által személyesen vezetett, jellemzően szakipari német vállalati csoport az épület-, hajó- és ipargépészet területén. Cégünk fő tevékenységi köre az elektrotechnika, mely során állami és privát építőipari, illetve egészségügyi, hajóépítési és ipari berendezésekkel kapcsolatos projektek tervezését, kivitelezését, vezérlését és karbantartását végezzük. Energia- és vezérléstechnika, illetve víz-gáz-fűtés és hűtéstechnika területein további kompetenciánk miatt megbízóinknak teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani. Ipari szolgáltatásainkhoz tartozik továbbá a karbantartáson keresztül az épületgépészeti csőszerelésen át a tervezés, az automatizálás és a munkavédelem is. 2016 óta az R+S csoport a RÜBSAM CuraVita GmbH & Co. KG leányvállalata által aktívan tevékenykedik az Egészségügyi és szociális ellátásban, valamint orvosi és gyógykezelés területén is.

 • Modell

  Az R+S egy német tulajdonos által személyesen vezetett, jellemzően szakipari német vállalati csoport az épület-, hajó- és ipargépészet területén.

 • Telephelyek

  Az R+S csoport a kényelem és a biztonság teljes körű ellátója különböző telephelyein Németországb

 • Szolgáltatások

  Az R+S csoport fő hatási köre a gyökereiben, az elektrotechnikában rejlik. Ezt a fő tevékenységet további tevékenységekkel

 • Referenciák

  Megbízóinkat egészen a müködőképes, teljes körű műszaki felszereltség eléréséig támogatjuk.