Hibaüzenet

 • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? include_once() függvényben (/kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc 1369 sor).
 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc 2405 sor).

Az R+S -ről

Az R+S egy német tulajdonos által személyesen vezetett, jellemzően szakipari német vállalati csoport az épület-, hajó- és ipargépészet területén. Cégünk fő tevékenységi köre az elektrotechnika, mely során állami és privát építőipari, illetve egészségügyi, hajóépítési és ipari berendezésekkel kapcsolatos projektek tervezését, kivitelezését, vezérlését és karbantartását végezzük. Energia- és vezérléstechnika, illetve víz-gáz-fűtés és hűtéstechnika területein további kompetenciánk miatt megbízóinknak teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani. Ipari szolgáltatásainkhoz tartozik továbbá a karbantartáson keresztül az épületgépészeti csőszerelésen át a tervezés, az automatizálás és a munkavédelem is. 2016 óta az R+S csoport a RÜBSAM CuraVita GmbH & Co. KG leányvállalata által aktívan tevékenykedik az Egészségügyi és szociális ellátásban, valamint orvosi és gyógykezelés területén is.

 • Modell

  Az R+S egy német tulajdonos által személyesen vezetett, jellemzően szakipari német vállalati csoport az épület-, hajó- és ipargépészet területén.

 • Telephelyek

  Az R+S csoport a kényelem és a biztonság teljes körű ellátója különböző telephelyein Németországb

 • Szolgáltatások

  Az R+S csoport fő hatási köre a gyökereiben, az elektrotechnikában rejlik. Ezt a fő tevékenységet további tevékenységekkel

 • Referenciák

  Megbízóinkat egészen a müködőképes, teljes körű műszaki felszereltség eléréséig támogatjuk.