Hibaüzenet

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? include_once() függvényben (/kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc 1369 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc 2405 sor).

Modell

Szolgáltatásaink megbízóink számára

Az R+S egy német tulajdonos által személyesen vezetett, jellemzően szakipari német vállalati csoport az épület-, hajó- és ipargépészet területén. Cégünk fő tevékenységi köre az elektrotechnika. Terméki- és szolgáltatási kínálatunkkal megbízóinknak teljes mértékű ellátást tudunk biztosítani. 
Szolgáltatásainkat a minőségi munka , a kimagaslóan jó minőség, a rugalmasság és az ehhez megfelelően kordinált árak jellemzik. Megbízóinkat, gazdag termék-és szolgáltatási kínálatunknak köszönhetően, műszaki és technikai kiegészítőkkel is el tudjuk látni. Személyre szabott szervizelési és karbantartási tervek segítségével biztosítjuk ezen műszaki és technikai kiegészítők hosszúéletű működőképességét illetve értékének megőrzését. 
Cselekedeteink központjában kizárólag az Ön érdeke áll. Ez alatt értjük a megbízások hibátlan kivitelezését illetve az Ön teljes mértékű elégedettségét. Különböző berendezések megtervezése és kivitelezése terén szerzett tapasztalataink segítségével felhívjuk  megbízóink figyelmét a költség, működés és energiatakarékosság különböző lehetőségeire és ehhez megfelelő megoldásokkal látjuk el. Stratégiánkban nem az ár vezérlése a domináns.  

Szolgáltatásaink:

  • Villamossági épületgépészet 
  • Hajógépészet
  • Energia- és vezérléstechnika
  • Épületgépészet - víz-,gáz-, fűtés-, hűtéstechnika
  • Ipari szolgáltatások
  • Munkaerőközvetítés
  • Kereskedelem

Dolgozóink

Cégünk működőképes alapjának nemcsak a képzett, teljesítéslelkesen és felelősségteljesen cselekvő munkavállaló a feltétele, hanem  ezen munkavállalók meghatározott alaplétszáma is. Dolgozóink toborzásának illetve a cégünknél töltött idő alatt a ki-és továbbképzéseknek egyránt nagyon nagy jelentőséget tulajdonítunk. A személyzet és a szakképzett munkaerő fejlesztése vezetőségünk fontos feladatát képezi. Cégen belüli egyéni továbbfejlődési lehetőségekre nemcsak rámutatunk, hanem bizonyíthatóan segítjük is. Céges Kultúránk fontos részét képezi a saját R+S Akadémiánk illetve az egyedülálló  RÜBSAM Továbbképző Központ. 
Aktuálisan, mintegy 400 tanulót képezünk ki különböző szakirányban, egyrészt biztosítva ezzel a cégünk további fejlődése során szükségessé váló munkaerő szükségletet, másrészt pedig a tanulói képzések lehetőségével egy fontos és felelősségteljes szerepet vállalunk társadalmunkban. A vizsga után is célzottan segítjük munkatársaink továbbképzését, mint például a Mesteri, Technikusi fokozatok elvégzését valamint a főiskolai végzettség elérésének lehetőségét. 

A Németországban kialakult nagymértékű szakemberhiány ellensúlyozása céljából, az R+S csoport figyelme már 2013 óta a a kelet-europai térség felé irányul. Azóta vállalatunknál
folyamatosan zajlik a szerb szakképzett munkaerő toborzása a német munkaerőpiacra. Az R+S csoport aktívan keresi az épületgépészeti, illetve ipari szakirányú szakképesítéssel
rendelkező munkavállalókat, akik hosszú távon szeretnék jövőjüket megalapozni Németországban.

Dolgozóinkat folyamatosan tájékoztatjuk cégünk gazdasági fejlődéséről és a fontosabb R+S csoport-ot érintő történésekről. Megbízhatóság, őszinteség, méltányosság, értékbecslés. Ezen négy szó jellemzi cégünk  piaci kapcsolatait és egymással való bánásmódját. Cselekedeteink központjában folyamatosan az egészségvédelem és a teljesítés szempontjai dominálnak. Ettől érthetődően természetesen segítjük munkavállalóinkat nyugdíjpénztári lehetőségeik kialakításában és - ami igazán fontos a szakmai mindennapokban-, a rokkantsági esetre való biztosítás megkötésében.