Hibaüzenet

 • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? include_once() függvényben (/kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc 1369 sor).
 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc 2405 sor).

R+S-hez 4 lépésben

 1. Internetes jelentkezés
  Oldalunkon minden aktuális álláshirdetésünket megtalálja és azonnal el is tudja küldeni rájuk a pályázatát. Javasoljuk, hogy ezt a jelentkezési lehetőséget használja, mert a legegyszerűbb és a leggyorsabban tudunk reagálni rá.
 1. Munkakezdés
  Szervezőink segítenek az ügyintézésben, ismerik a legjobb nyelvtanárt és a legjobb kirándulási tippeket. Segítjük az első napokban és hetekben az új munkahelyén. Rendelkezésére állunk új kurzuslehetőségekkel, hogy az esetleges hiányosságokat pótolni tudjunk. Mindenben próbálunk támogatást nyújtani.
   
 2. Szakmai jövője
  A kisipar dinamikus fejlődése megköveteli a folyamatos továbbképzéseket, illetve az egyéni fejlődést. Ezen okból cégünk saját továbbképzéseket szervező akadémiájának - R+S Akadémia - célja, hogy dolgozóinknak egyéni és általános szakmai képzéseket kínáljon felkészítve őket az új kihívásokra.
  Az R+S Akadémia továbbképzési lehetőségei segíti az Ön sikeres pályafutását. Végig kíséri szakmunkásainkat és segíti a vizsgára való felkészítést. Ezen felül segíti más végzettségű szakképzett munkavállalóink felkészítését is, mint például műszaki vagy közgazdasági területen dolgozó jövőbeni vezetőinkét.
  250 féle oktatás közül lehet választani - az egyes szakképesítésektől kezdve számos kimondottan vezetők számára alkalmas tréningeken át az IT és nyelvi kurzusig.
 3. Fontos, hogy jól érezze magát
  Külföldön természetes, hogy először minden más: nemcsak a nyelv, a szokások, bevásárláskor a kínalat, illetve persze a város, ahol lakik. Az R+S segítséget nyújt a beilleszkedéshez, segíti a szálláskeresést és megismerteti a munkavállalókkal a számukra legfontosabb helyeket.