Hibaüzenet

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? include_once() függvényben (/kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc 1369 sor).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc 2405 sor).

Szolgáltatások

Az R+S Csoport fő tevékenysége a gyökereiben, az elektrotechnikában rejlik. Ezt a fő tevékenységet további tevékenységekkel bővítettük – különösen az energia- és vezérléstechnika, víz-, gáz-, fűtés-, légtechnika, valamint ipari szolgáltatásaink területén. Ezen a manapság minél jobban összekapcsolódó területeket megbízóinknak egy kézből kínáljuk.

Épületvillamosság

Az épületgépészeti szakirány számos területet fed le; a villamos áramot ellátó készülékektől az erősáram bekötésén és szerelésén keresztül egészen az adat- és biztonságtechnika fogalmáig terjed.

Hajógépészet elektrotechnika

A hajógyártásban az elektrotechnika terén számos különböző követelmény, illetve vezérlési folyamat létezik. Belföldön és külföldön egyaránt hajógyárak és hajózási társaságok kiváló műszaki partnerei vagyunk tapasztalt művezetőkből, építésvezetőkből és szerelőkből álló csapatainkkal. Akár sétahajókról, szállító hajókról avagy tankhajókról legyen szó – cégünk szállítja a villamossági felszerelést.

Energia- és vezérléstechnika

Bármely villamostechnikai eredetű hiba fellépése esetén – magasfeszültség, automatizálás- és meghajtási technika, valamint akár víz-és szennyvíztechnika területein – a szükség szerinti és a megbízó érdekeit képviselő megoldást szorgalmazzuk. Ezen kívül a szoftver fejlesztési kínálatunk tartalmazza a mérő-, vezérlő- és szabályzástechnika, az alacsony feszültségi technika és épületgépészet, valamint a hajóépítészet vezérlési és kivitelezési területeit.

Épületgépészet víz-, gáz-, hűtés- és fűtéstechnika

Az R+S víz-, gáz-, fűtés- és hűtéstechnikai vállalati szegmentje kiváló előfelmérési ,tervezési és szerelési szolgáltatást kínál egészen a takarékosság-felmérésig, felújítási intézkedésekig, illetve energiatakarékossági megoldásokig. Kínálatunkat kiegészíti a személyre szabott épületgépészeti megoldások kínálata egészen az épületben való elvezetési technika kialakításáig.

Ipari szolgáltatások

Akár a karbantartás, berendezés-csővezeték szerelés, tervezés, gépészet vagy a munkavédelem – személyre szabott megoldást kínálunk. Bízza rá szakértőinkre gyártási részlegeinek műszaki, illetve villamos karbantartását.

Munkaerőközvetítés

A mai R+S Personalservice értékbecslő munkaerőközvetítés szakmai munkaerőt biztosító hatásköre több mint 26 év tapasztalatából alakult ki. A személyzetet érintő témában átfogó megoldásokat tudunk biztosítani, ezen szakmai területen egyedülállóak vagyunk. Az R+S Personalservice toborozza a szakképzett munkaerőt az egész R+S Csoport számára és saját munkaerőt kölcsönöz megbízóinak (kisipar, ipar, egészségügy és szociális ellátás területén), valamint a szintén saját R+S Akadémiánkon folyamatos továbbképzést biztosítunk.

Értékesítés

A gyors és rugalmas megvalósítások érdekében egy saját villamossági értékesítési szegmenst alapítottunk, amely biztosítja a pontos és megbízható áruszállítást az R+S valamennyi építkezésére egész Németországban. Ezen kívül web shoppunkban akár szakmabeliek, akár fogyasztók egyaránt profitálhatnak rendkívül széles körű villanykapcsoló, konektor, füstjelző és számos további termék kínálatunkból.

IT-Szolgáltatás

Az R+S Csoport és a darmstadti hiko systems GmbH 2017. január 1-i társulásával bővült a speciális IT megoldásaink választéka. Az együttműködés nem újdonság, hiszen az R+S leányvállalata, a kleinheubachi székhelyű RUF Gebäudetechnik GmbH és a hiko systems GmbH már évek óta együtt dolgoznak. A hiko systems GmbH. szolgáltatási kínálatához tartoznak például az aktív nagymértékű hálózati technikák, kiliens-szerver megolgások vállalati környezetben, redundánd mentési megoldások, összetettebb WLAN-összeköttetések kiépítése, IP-kamerás megoldások vagy VoIP telefonkészülékek. Ezen kívül a kínálatához tartoznak a kliens-szerveres megoldások, megjelenési technológiák, Cloud termékek a legkülönfélébb cégek számára, VoIP és IP kamerákhoz integrált megoldási javaslatok, biztonsági, illetve Firewall technológiák, Mobile Devise Management, Monitoring, valamint karbantartás szerződéssel egybekötve. A céges társulás napirendjén van a költségellenőrzés, a megbízás szerinti IT-Support, illetve az IT részlegek esetleges kirszevezése. Az R+S Csoport a hiko systems GmbH-val megbízóinak a jövőben még átfogóbb szolgáltatást tud nyújtani hasznos IT megoldások területén.